fredag den 18. oktober 2013

19. oktober er dag 292 i året.I Danmark gælder janteloven, hvis du ikke er noget, kan noget er du en vinder"










 

19. oktober 2013 kl. 06:18

19. oktober er dag 292 i året i den gregorianske kalender . Der er 73 dage tilbage af året.

 

Nationaldag på Republikken Niue.

 

Balthasars dag. Balthasar er en af de hellige tre konger, og ifølge overleveringen var han en midaldrende skægget og mørklødet mand, der formentlig kom fra området omkring Etiopien.

 

 

 

1931 - Landstinget vedtager omfattende kriselove for at hjælpe landbruget.

1935 - Folkeforbundet gennemfører sanktioner mod Italien efter landets invasion i Abessinien (Etiopien).

1942 - Christian 10. falder af hesten under sin morgenridetur og indlægges på Diakonissestiftelsen.

1943 - Streptomycin, som er det første antibiotiske middel mod tuberkulose, bliver isoleret af forskere på Rutgers University i New Jersey, USA.

1977 - Den vesttyske arbejdsgiverformand Hans-Martin Schleyer findes dræbt ved nakkeskud i bagagerum på bil efter 45 døgns fangenskab hos Rote Arme Fraktion.

 

Mens vi og ca. 600.000 andre kæmper med at oprette elektronisk postkasser en for hver firma eller CVR nr. postkassen skal jo være klar senest 1 november 2013,. Men for at oprette skal man have NEM ID men ikke kun et men et NEM ID  får hvert CVR nummer Nem ID skal bestilles der kommer bekræftelse som skal udskrives og underskrives sendes eller scannes og leveres/sendes til DAN ID herefter kommer kodeord som skal bruges for at få NEM ID herefter burde det være ok, men det kræver opdatering til sidste version af Java, men det er den der er knas med så vente til mandag herefter afvente yderligere kodeord for flere selskaber” Smil bare men næste år skal vi alle have elektronisk postkasse”

Information.

Information er et ord, der i vid udstrækning har fortrængt det danske ord "oplysning". Det er et svært begreb, som der er mange modstridende teorier om. Der er to hovedgrupper af teorier: en objektiv gruppe og en subjektiv gruppe.

 

I følge den objektive forståelse er information noget, der findes i verden, uanset om der er nogen, der betragter det eller ej. Information er fx forskelle i stof og energi.

 

I følge den subjektive forståelse er information noget, der kan informere nogen om noget. Information er en forskel, der gør en forskel, sagde Bateson (1972). Alt kan potentielt være information, da alting potentielt kan besvare et eller andet spørgsmål for nogen. En træstub er informativ for den, der ved at tælle årringene udregner træets alder da det blev fældet. En træstub kan altså være information. Det følger videre, at ingen ting er information i sig selv, men er kun information i forhold til de spørgsmål, den kan bidrage til at besvare. At en ting er information er ikke noget givet, men noget der bygger på en vurdering, som kan vise sig at være forkert. Man kan tolke et fund som vigtig information, men senere vurdere, at man tog fejl. Det som er i databaserne og på Internettet som vi til daglig kalder information er altså efter den subjektive opfattelse kun potentiel information. Det som er information for nogle spørgsmål, for nogle brugere og for nogle domæner, er ikke nødvendigvis information i andre kontekster. En generel og ultrakort definition på begrebet "information" i både objektiv og subjektiv betydning er: "svar på et foreliggende spørgsmål"

 

 

I går var der fredagssol og skønt vejr Danmark er dejligt sted at være”

Efterårsferien slut, på mandag starter ny uge”

Se de skønne farver efteråret er smukt i afblomstringen, som en kvinde på vej til sit livs efterår” Hvor manden længe har været grå og trist har kvinden stadig den smukke gnist”

Der hvor Solen skinner på de dejlige kvinder der efterlader vi mænd med dejlige minder” Der tales meget om ligeberettigelse men i forhold til hvad”

Ja undskyld men Solen og kvinder gør mig så glad” Så måske skulle jeg overveje at tage et bad”

De store teorier kan ende som intriger”

Men sæt nogle mål det giver nerver af stål”

Hvor meget viden og information modtager vi hver dag, Hvor meget går lige i gennem hvor meget hænger fast måske rart med en lille knast”

Tænk du bare over det stå fast så du ikke ende som gast på en stor skude” Hvor du bare får nogle smæk på din snude”

Husk det er bedre at få nogle dejlige kys”

Vild med dans var godt, Allan klarede det flot”

I Danmark gælder janteloven, hvis du ikke er noget, kan noget er du en vinder”

Så er der 30 dage tilbage til kommunevalget”

Der er 28 dage tilbage for at se Solen, det rykker i stolen”

1 dag til Løkkegate”

Vild med misser, vildmisser”

Du ønskes en god lørdag”

Skal du på job, så huske madpakken”-o:)-o:)-o:)

I Danmark gælder janteloven, hvis du ikke er noget, kan noget er du en vinder”
I Danmark gælder janteloven, hvis du ikke er noget, kan noget er du en vinder”