tirsdag den 10. november 2015

Kasper Støvring er en af mange anti EU demagoger.


10. november er dag 314 i året.
Der er 51 dage tilbage af året
...
Kasper Støvring tager fortællingen om fredens Europa under behandling og advarer mod de europæiske eliters ideologiske utopisme.
Ifølge Støvring sikrer nationalstaterne en høj grad af indre sammenhængskraft og danner fundamentet for den europæiske orden.
Det er nationerne og ikke EU, der har sikret freden.
Dermed undergraver det europæiske projekt i sin nuværende form frihed og stabilitet i Europa.
I stedet for det elitære og bureaukratiske EU foreslår Støvring et europæisk fællesskab bygget på nationerne og respekten for den nationale suverænitet.
.
Kasper Støvring er en af mange anti EU demagoger, som ikke har noget fornuftigt at sætte i stedet for EU.
Magen til modstridende vrøvl skal man lede længe efter:
EU's udfordring er netop at de 28 enkeltstater vil bestemme suverænt selv, og det gør at alt politisk handlekraft suges ud af projektet,
Hvis ikke enkeltstaterne overlader mere suverænitet til EU kommer vi ikke videre, men ryger tilbage hvor alt var dobbelt så dyrt og besværligt.
Jeg husker tiden hvor lastbilerne var dage om at nå frem og der var total bureaukrati og protektionisme ved hver enkeltstats grænse,
Godt understøttet af det enkeltes lands regering..
.
Det er nu 16 år siden at muren faldt, flere af anti EU demagogerne var tilhængere af det styre der faldt 9. november.
DDR's indbyggere mod fascisme (østbloklandene mente, at de kapitalistiske NATO-lande, og i særdeleshed Vesttyskland, var fascistiske).
Den reelle årsag til byggeriet af muren var at forhindre, at befolkningen flygtede til det rigere og demokratiske vesten, hvilket ville medføre en økonomisk kollaps for DDR.
Berlin var det eneste sted, hvor østtyskere stadig uhindret kunne flygte til vesten. Selve konstruktionen af muren begyndte om natten mellem den 12. og 13. august 1961. Muren faldt 9. november 1989.
Du ønskes en dejlig dag, lad os tage hatten af for dem der vil det store samarbejde.